Träffa psykolog i Nacka – terapi och behandling

Privat psykologmottagning i Nacka

Adress: Sickla industriväg 3

Telefon: 08-449 96 97

Boka tid online

Skickliga och lyssnande psykologer – psykoterapeuter

Om du söker du psykolog eller psykoteraput i Nacka är du varmt välkommen till Svea KBT. I nya lokaler på Sickla industriväg 3 tar vi emot dig som söker behandling och terapi för bland annat ångest, nedstämdhet, relationsproblem och oro. Vi har lång erfarenhet av behandlingsmetoder som till exempel KBT och DBT, parterapi, familjerådgivning och samtalsstöd.

Våra psykologer och psykoterapeuter har även god vana av att behandla med barn. Vi garanterar att du eller ditt barn får tid för psykologsamtal hos en av våra psykologer/ psykoterapeuter i Nacka inom 3 dagar. Det är enkelt att besöka oss då vi finns centralt i sickla centrum.

Besök oss:

Sickla Industriväg 3
131 54 Nacka
Tel: 08-449 96 97
E-mail:info@sveakbt.se

(För närvarande tar vi endast emot online besök).

Öppettider:

Måndag – Fredag : 08-20
Lördag – Söndag : 10-16

Boka tid online

Om du vill diskutera lämpliga behandlingsmetoder eller få rekommendationer om psykologer innan du bokar är du välkommen att kontakta oss. Du kan maila, använda vårt kontaktformulär eller ringa oss. Här kan du boka tid:

Våra övriga mottagningar i Stockholm

Här kan du läsa mer om våra andra psykologmottagningar som du kan besöka i Stockholm

Stockholm
Östermalm
Solna
Kungsholmen
Södermalm
Vasastan

Psykologer som arbetar i Nacka

  • Leg. Psykolog Jasmine P. Psykologexamen från Linnéuniversitetet och har tidigare arbetat med många typer av psykisk ohälsa och personligt stöd. Arbetar mycket med bl a ångest, fobier, stress, sömnproblem, nedstämdhet och känslohantering. Van att behandla barn, ungdomar och att ge stöd i föräldrarollen. Förutom KBT-inriktning har hon också utbildning i psykodynamisk terapi och arbetar mycket med CFT och ACT samtal.
    Läs mer om Jasmine här:

Psykologtjänster vi erbjuder

Vi är experter på KBT som står för kognitiv beteendeterapi. I korthet går KBT ut på att identifiera och ändra negativa tankemönster och beteenden. Vi erbjuder även ACT (acceptance and commitment therapy) och DBT (dialektisk beteendeterapi) som är andra behandlingsformer med en stark vetenskaplig grund och som visat sig effektiv när det kommer till att behandla psykisk ohälsa. Behandlingsmetoden väljs i samråd mellan dig och din psykolog utifrån den situation du befinner dig i. 

  • Vi erbjuder Psykodynamisk terapi.
  • Vi erbjuder barnpsykolog.

Andra psykologtjänster som vi erbjuder

Parterapi

Alla relationer har sina upp- och nedgångar. Men ibland kan det behövas extra mycket stöd för att ni ska kunna fortsätta vara tillsammans. Våra psykologer arbetar efter den väl beprövade metoden IBCT (Integrative behaviour couples therapy). Läs mer om parterapi här:

Barnpsykolog

Få saker får oss att känna oss så hjälplösa som när våra barn mår dåligt. Oavsett om ditt barns besvär är lindriga, eller så svåra att barnet inte går till skolan (så kallade hemmasittare), har våra psykologer och psykoterapeuter den kompetens som krävs för att behandla besvären. Vår tillgänglighetsprincip (tid hos psykolog inom 3 dagar) gör att ditt barn kan få behandling avsevärt snabbare än via den offentliga sjukvården.

Vad kostar ett besök hos psykolog i Nacka?

Behöver jag en remiss för att besöka er?

Nej du behöver ingen remiss. Vi är privata psykologer så det räcker att du bokar tid.

Hur snabbt kan jag träffa en av era psykologer?

Vi brukar kunna ge dig tid inom 3 dagar när du bokar online. Om du behöver tid snabbare än så kan du ringa oss så kan vi ofta erbjuda tid inom 24 timmar.

Do you offer therapy in English?

Kontakta oss

Kontaktformulär

Hitta till vår mottagning

Kort fakta om Nacka

Befolkningsmängd – 109 086 (källa)
Län – Stockholms län

Kommundelar
  • Sicklaön
  • Boo
  • Fisksätra-Saltsjöbaden
  • Älta

Genomsnittsålder i Nacka är 39 år vilket är lite under riksgenomsnittet

Organisationer i Nacka som kan hjälpa vid akuta psykiska besvär:
Svenska kyrkan nacka
Nacka kommun