Psykolog Lund

terapi online hos Svea KBT

Boka videomöte

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Digital terapi – videomöten
Tid inom 3 dagar
Terapi anpassad till dig och dina behov

Svea KBT är privata psykologer som erbjuder digital terapi i Lund. Du är välkommen att boka videomöte för terapi och behandling. Vi är experter inom KBT (kognitiv beteendeterapi) och psykologisk behandling. Hos oss får både privatpersoner, par, barn och företag hjälp av duktiga och erfarna psykologer via videomöten. Välkommen att boka tid idag!

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

KBT terapi online i Lund

Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en effektiv behandlingsmetod som fokuserar på att identifiera och förändra destruktiva tankemönster och beteenden. Genom praktiska självhjälpsstrategier främjar den psykisk hälsa, erbjuder verktyg för stresshantering och hjälper individer att hantera ångest, depression och andra psykiska tillstånd.

Psykologtjänster vi erbjuder i Lund

Svea KBT i Lund erbjuder flera olika terapier och behandlingar online

 • KBT terapi
 • Parterapi
 • Barnpsykolog
 • NPF utredningar
 • Företagshälsovård

Välkommen till Sveriges största privata psykologföretag

Sedan starten år 2017 har Svea KBT haft visionen om att ge den bästa möjliga privata vården för klienter och patienter. Vi erbjuder tid inom 3 dagar, direktkontakt med din psykolog och en skräddarsydd behandling helt anpassad efter dina behov och önskemål.

Fri avbokning och ombokning

Det är gratis att avboka och omboka dina tider upp till 24 timmar innan din terapi ska börja. Om du har ytterligare frågor eller behöver assistans kan enkelt kontakta vår reception så hjälper de dig med ditt ärende. Du kan läsa mer under vanliga frågor och svar.

Betala med faktura eller avbetalning

Vi ger dig möjligheten till flexibel betalning genom vår betalpartner Svea Ekonomi. Du kan betala med kort, swish, faktura eller avbetalning.

Få rekommendation om den bästa psykologen för dig och dina behov

Boka psykolog

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologer som du kan prata med online i Lund

Fakta om Lund

Lund är en stad belägen i södra Sverige, i Skåne län. Staden har en lång historia som sträcker sig tillbaka till vikingatiden och är känd för sin medeltida stadskärna, universitet och domkyrka.

 1. Historia: Lund grundades runt år 990 och blev säte för det danska ärkestiftet 1103. Staden har varit ett viktigt religiöst och akademiskt centrum i Skandinavien under medeltiden.
 2. Universitet: Lunds universitet grundades 1666 och är ett av Skandinaviens äldsta och mest prestigefyllda universitet. Det rankas konsekvent som ett av världens 100 bästa universitet.
 3. Domkyrkan: Lunds domkyrka är ett av stadens mest kända landmärken. Den byggdes på 1100-talet och är ett exempel på romansk arkitektur med vissa gotiska inslag.
 4. Befolkning: Lund har en befolkning på cirka 125 000 invånare (2021), varav många är studenter och akademiker.
 5. Näringsliv: Staden är känd för sin högteknologiska industri, med företag som Sony Mobile Communications, Ericsson och Axis Communications. Ideon Science Park, grundat 1983, är en av Sveriges äldsta och mest framgångsrika forskningsparker.
 6. Kultur: Lund har ett rikt kulturliv med många museer, teatrar och musikevenemang. Några kända evenemang är Lundakarnevalen (som hålls vart fjärde år) och Kulturnatten.
 7. Parker och grönområden: Lund har flera vackra parker, som Stadsparken och Botaniska trädgården, vilka är populära platser för rekreation och avkoppling.

Sammanfattningsvis är Lund en stad med rik historia, starkt akademiskt arv och blomstrande högteknologisk industri, vilket gör den till en viktig kulturell och ekonomisk knutpunkt i södra Sverige.