Psykolog Luleå

terapi online hos Svea KBT

Boka videosamtal

Alla terapier bokas här

Få rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog, terapi och behandling

Digital terapi – via videosamtal
Tid inom 3 dagar
Terapi anpassad efter dina behov

Vi erbjuder terapi online i Luleå

Välkommen till Svea KBT, vi är privata psykologer som erbjuder modern terapi och behandling på distans för patienter i Luleå. Genom videolänk kan du få hjälp och stöd från våra kvalificerade psykologer som är experter på KBT – kognitiv beteendeterapi.

Oavsett om du är en privatperson, ett par eller förälder som söker hjälp, eller representerar ett företag med behov av psykologkompetens, kan vi erbjuda skräddarsydd terapi via videosamtal. Våra erfarna psykologer har bred kunskap om psykisk ohälsa och beprövade KBT-metoder för att behandla allt från ångest, depression, stress till förhållningsproblem och beteendesvårigheter.

Med Svea KBT slipper du åka långväga för att få kvalificerad psykologhjälp. Via videosamtal möts vi på en säker och smidig plattform där du kan få stöd och verktyg för att må bättre.

Boka videosamtal

Alla terapier bokas här

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Varför välja digital KBT terapi?

Digital KBT-terapi erbjuder en både effektiv och smidig väg för att få kvalificerad psykologhjälp. Kognitiv beteendeterapi (KBT) är en välbeprövad och forskningsbaserad behandlingsmetod som handlar om att identifiera och förändra destruktiva tanke- och beteendemönster.

Genom digital KBT får du tillgång till evidensbaserade verktyg och strategier för att hantera och bearbeta problematik som ångest, depression, stress och andra psykiska påfrestningar. Du tränas i att utmana negativa tankebanor och utvecklar ett mer konstruktivt förhållningssätt till dig själv och ditt mående.

En stor fördel med digital KBT är den höga flexibiliteten och tillgängligheten. Behandlingen sker via videosamtal vilket gör att du kan få stöd hemifrån utan krångliga resor eller svåra tidspassningar. Modernt, smidigt och avdramatiserat – samtidigt som du får ta del av kvalificerad psykologkompetens.

Psykologtjänster vi erbjuder digitalt i Luleå

Svea KBT i Luleå erbjuder flera olika terapier och behandlingar online, nedan har vi listat några av dem:

 • KBT terapi – Vi erbjuder kognitiv beteendeterapi (KBT) för att behandla olika former av psykisk ohälsa som ångest, depression, sömnproblem och tvångssyndrom med mera. Genom KBT får du verktyg för att utmana och förändra negativa tankemönster och beteenden.
 • Parterapi – För par som vill stärka sin relation och hitta nya vägar framåt erbjuder vi parterapi och samtalsterapi. Här får ni hjälp att öka förståelsen för varandra, bearbeta relationsproblem och utveckla er kommunikation.
 • Barnpsykolog – Våra barnpsykologer har lång erfarenhet av att stödja och behandla barn och unga med olika typer av problematik som ångest, beteendesvårigheter, koncentrationssvårigheter eller familjerelaterade utmaningar.
 • NPF utredningar (delvis digital) – Vi genomför delvis digitala neuropsykiatriska utredningar av tillstånd som ADHD, autism, språkstörning samt inlärningssvårigheter hos både barn och vuxna. Vissa delar av utredningen kräver fysisk träff.
 • Företagshälsovård – Genom vår digitala företagshälsovård kan vi erbjuda stöd och behandling till företag och deras anställda inom områden som stresshantering, återhämtning, beteendeförändringar och hälsofrämjande insatser. Läs mer om vår tjänst för företag

Fri avbokning och ombokning

Du har möjlighet att utan kostnad avboka eller omboka din bokade tid, förutsatt att du gör detta minst 24 timmar före den inbokade terapisamtalet. Har du några övriga funderingar eller behöver stöd i denna process, tveka inte att kontakta oss. För ytterligare klargöranden kan du även utforska vår FAQ-sida nedan där vanliga frågor och svar har sammanställts.

Vanliga frågor och svar

Välj att betala med faktura eller avbetalning

Vi erbjuder smidiga betalningsalternativ tack vare vårt samarbete med Svea Ekonomi. Hos oss kan du välja att betala med kort, Swish, faktura eller dela upp kostnaden genom en avbetalningsplan. På så sätt kan du hitta det betalningssätt som passar dig bäst.

Bli rekommenderad om en psykolog för dig och dina behov

Boka psykolog

Alla terapier bokas här

Rekommendation om psykolog

Vi ger dig gärna rekommendation om psykolog och terapier

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Psykologer som du kan prata med online i Luleå

Kort om Luleå

 • Luleå är en kuststad i Norrbottens län med ca 79 000 invånare. Läs vidare om Luleå kommun.
 • Staden ligger vackert belägen vid Luleälvens utflöde i Bottenviken.
 • Luleå är en av de äldsta städerna i den här delen av Sverige, grundad redan 1621.
 • SSAB, ett av världens ledande stålföretag, har sitt huvudkontor i Luleå.
 • Satsningar på IT och rymdindustri gör att Luleå ibland kallas ”Rymdens Riviera”.
 • I staden finns Luleå tekniska universitet som är inriktat på utbildningar inom tekniska ämnen.
 • Fritidssysselsättningar som är populära i Luleå är skidåkning, ishärvar och midnattssol på sommaren.
 • Områden som Gammelstadsviken och Gerbyviken är omtyckta för sitt fågelrika naturliv.
 • Årligen firas Skördefesten och Luleåkalaset som är två stora stadsfester.