Psykolog Järfälla

Svea KBT järfälla

Boka en tid online med en psykolog i Järfälla. Hos oss får du alltid tillgång till personlig och professionell hjälp via digitala möten. Oavsett om du söker individuell terapi, parterapi eller stöd för barn, finns vi här för dig. Välkommen att boka din digitala terapitid idag!

Videosamtal

Tid inom 3 dagar

Öppet på kvällar och helger

Välj din psykolog

Få rådgivning eller boka direkt

Företag som rådfrågar våra psykologer

Kontakta oss

Öppettider videosamtal

Mån-Fre 08-21
Lör-Sön 10-16

Få rekommendation om bästa psykologen för det just du behöver hjälp med

Fyll i vårt formulär nedan, så kommer vi att kontakta dig med förslag som passar dina preferenser. Detta möjliggör skräddarsydd rekommendation för behandling utifrån dina specifika behov. Vi siktar på att alltid ge dig ett svar inom 24 timmar.

Digital kognitiv beteendeterapi i Järfälla kommun

På Svea KBT erbjuder våra psykologer digital KBT-terapi, en metod som är baserad på vetenskap för att effektivt behandla vanliga problem som depression, ångest, PTSD, ätstörningar, fobier, missbruk och panikångest. KBT fokuserar på att förändra tankar och känslor relaterade till specifika händelser samt öka självinsikten.

KBT använder sig av olika tekniker, strategier och övningar för att påverka negativa fysiska reaktioner och tankebanor. Denna terapiform inkluderar även element från mindfulness och psykodynamisk terapi, vilket gör den till en av de mest använda psykologiska behandlingsmetoderna i Sverige.

Boka videobesök

Föredrar du att prata med en rådgivare?

Psykologer du kan träffa online om du bor i Järfälla

Kort fakta om Järfälla Kommun

Järfälla kommun ligger i Stockholms län, och har Jakobsberg som centralort. Med sina 86 330 invånare (enligt statistik från 31 december 2023), är Järfälla kommun den 26:e största kommunen i Sverige baserat på invånare.

Resurser för dig som söker stöd för psykiska besvär i Järfälla:
Järfälla kommun
Svenska kyrkan i Järfälla