Kunder och partners

Vi samarbetar med olika företag och försäkringsbolag i syfte att nå ut till fler personer och företag samt erbjuda bättre tjänster till våra patienter och kunder. Om du är intresserad av att ansluta ditt företag eller verksamhet till oss maila vår verksamhetsutvecklare Erik Sjöberg på erik.sjoberg(at)sveakbt.se, eller ring på
072 – 977 68 73 Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag? Läs mer här sveakbt.se/foretag

Sophiahemmet Rehab Center

Sophiahemmet Rehab Center tillhandahåller kvalificerade tjänster inom Individ & Hälsa, Organisation & Hälsa samt Utredningar. Vi arbetar på individ- och gruppnivå med arbetslivsinriktade insatser och utredningar, med psykologstöd och samtalsterapi inom konflikthantering och krisstöd. Läs mer här.

Modern Health

Modern Health är en plattform för psykisk hälsa för arbetsgivare. De täcker hela spektrumet av behov för psykisk hälsa och mentalt välbefinnande genom både evidensbaserad teknologi och metoder, samt professionellt stöd genom psykologer och terapeuter där vi är en av deras anslutna partners för stöd inom psykisk ohälsa på arbetsplatsen.

Modigo

Modigo är grundat av psykologer och specialiserade på utredning och behandling inom neuropsykiatri, där ADHD/ADD och autism är de vanligaste diagnoserna. Läs mer här.

ADHD care by Modigo

ADHD Care by Modigo är en digital specialistklinik nischad för medicinsk behandling till personer med ADHD och ADD. Läs mer om här.

Doktorn.com

Svea KBT är en del av redaktionen hos doktorn.com Vi skriver artiklar och är med i deras kunskapspanel.

The Swedish Program

Swedish program går genom Cultural Insurance Services International (CISI) som är ledande inom försäkring för internationellt studerande. Sedan 1992 har de försäkrat över 1 miljon internationella studenter och kulturella utbytesstudenter över hela världen. Vi hjälper studenter som vill prata med en psykolog. Läs mer här.

Cultural Insurance Services International

Cultural Insurance Services International (CISI) är ledande inom försäkring för internationellt studerande. Sedan 1992 har de försäkrat över 1 miljon internationella studenter och kulturella utbytesstudenter över hela världen. 

Mag- och tarmförbundet

Mag- och tarmförbundet är en allmännyttig ideell förening för personer med sjukdomar, skador och andra funktionsstörningar i mag-tarmkanalen samt deras närstående. 

Healthy Gaming

HealthyGaming är ett företag som är specialiserade på Gaming Disorder, även känt som datorspelsberoende samt beteende relaterat till gaming. Vi hjälper folk som har problem med sin gaming och spelande, par där ena partnern prioriterar gaming framför ens förhållande, samt föräldrar till barn som har problem med spelandet. Läs mer här.