08-449 49 97

  • Facebook

© 2019 by SVEA KBT.

Kunder och partners

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med olika kunder och försäkringsbolag. Om du vill ansluta ditt företag eller verksamhet till oss ring oss gärna på 08-449 49 97  så berättar vi mer.

Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av landets ledande tandvårdskedjor. Distriktstandvårdens främsta värdeord är tillgängligt, modernt, tryggt och engagerat. Lär mer här.

Sophiahemmet Rehab Center

Sophiahemmet Rehab Center tillhandahåller kvalificerade tjänster inom  Individ & Hälsa, Organisation & Hälsa samt Utredningar. Vi arbetar på individ- och gruppnivå med arbetslivsinriktade insatser och utredningar, med psykologstöd och samtalsterapi inom konflikthantering och krisstöd. Läs mer här.

Mag- och tarmförbundet

Mag- och tarmförbundet är en allmännyttig ideell förening för personer med sjukdomar, skador och andra funktionsstörningar i mag-tarmkanalen samt deras närstående. Läs mer här.

Global Omsorg

Global Omsorg Sverige AB grundades år 2014. Grundarna har en gedigen erfarenhet i vård och omsorg gällande barn och unga och ville genom Global Omsorg kunna erbjuda efterfrågade vård och omsorgs tjänster inom barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer här.

Moderna Montessori

Moderna Montessori i Stockholm startades år 1991. Visionen är att skapa en förskola som är stimulerande, trygg, rolig, lärorik och utmanande både för barnen och pedagogerna. Lär mer här.