White Structure

Kunder och partners

Våra samarbetspartners

Vi samarbetar med olika kunder och försäkringsbolag. Om du är intresserad av att ansluta ditt företag eller verksamhet till oss får du gärna maila vår verksamhetschef Caroline på caroline.erkers(at)sveakbt.se, eller ring oss på
08-449 49 97

Sopihahemmet.png

Sophiahemmet Rehab Center

Sophiahemmet Rehab Center tillhandahåller kvalificerade tjänster inom  Individ & Hälsa, Organisation & Hälsa samt Utredningar. Vi arbetar på individ- och gruppnivå med arbetslivsinriktade insatser och utredningar, med psykologstöd och samtalsterapi inom konflikthantering och krisstöd. Läs mer här.

Qurant

qurant.png

Qurant har ett oberoende nätverk av vårdgivare i hela landet som ger företag och organisationer snabb tillgång till rätt resurser och vård. Tillsammans med deras integrerade tjänster; förebyggande hälso-och friskvård, vård och rehab samt vårdförsäkring, får företag och organisationer en komplett företagshälsovård. Qurant arbetar med proaktiv företagshälsa som sätter medarbetaren i fokus och hjälper att minska sjukfrånvaron, förbättra medarbetare hälsa och skapa ett friskare företag. Läs mer här.

SP.png

The Swedish Program

The Swedish Program är ett högt uppskattat utbytesstudent-program i samarbete med Handelshögskolan i Stockholm. Små klasser från USA får under en termin studera ekonomi tillsammans med svenska elever. Studenterna kan även ta del av den svenska kulturen genom värdfamiljer, studentvänner och praktikplatser.

Modern Health

Modern Health.png

Modern Health är en plattform för psykisk hälsa för arbetsgivare. De täcker hela spektrumet av behov för psykisk hälsa och mentalt välbefinnande genom både evidensbaserad teknologi och metoder, samt professionellt stöd genom psykologer och terapeuter. Läs mer här.

cultural.png

Cultural Insurance Services International

Cultural Insurance Services International (CISI) är ledande inom försäkring för internationellt studerande. Sedan 1992 har de försäkrat över 1 miljon internationella studenter och kulturella utbytesstudenter över hela världen. Lär mer här. 

Magtarm.png

Mag- och tarmförbundet

Mag- och tarmförbundet är en allmännyttig ideell förening för personer med sjukdomar, skador och andra funktionsstörningar i mag-tarmkanalen samt deras närstående. Läs mer här.

Global.png

Global Omsorg

Global Omsorg Sverige AB grundades år 2014. Grundarna har en gedigen erfarenhet i vård och omsorg gällande barn och unga och ville genom Global Omsorg kunna erbjuda efterfrågade vård och omsorgs tjänster inom barn- och ungdomsverksamhet. Läs mer här.

MM.png

Moderna Montessori

Moderna Montessori i Stockholm startades år 1991. Visionen är att skapa en förskola som är stimulerande, trygg, rolig, lärorik och utmanande både för barnen och pedagogerna. Lär mer här.

DT.png

Distriktstandvården

Distriktstandvården är en av landets ledande tandvårdskedjor. Distriktstandvårdens främsta värdeord är tillgängligt, modernt, tryggt och engagerat. Lär mer här.