Privat ADHD-utredning i Sundsvall

Psykolog

Välkommen till Svea KBTs privata ADHD-utredning i Sundsvall. Vi erbjuder ADHD-utredningar för både barn och vuxna med korta väntetider och skräddarsydd utredning för dina individuella behov. Våra erfarna psykologer och psykiatriker står redo att stödja dig genom hela processen. Boka din kostnadsfria konsultation eller screeningsamtal idag!

Fördelar med att göra din ADHD-utredning hos Svea KBT

Vi gör ADHD-utredningar för både vuxna och barn
Korta väntetider
Räntefri avbetalning upp till 12 månader
Anpassad utredningen efter dina behov

ADHD-utredning digitalt eller på plats

En giltig ADHD-utredning kan genomföras helt digitalt, med undantag för två delar – läkarbesöket och testningen. Dessa två besök sker på någon av våra mottagningar i Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala eller Linköping. Vi strävar efter att planera dessa två träffar på samma dag och i direkt anslutning till varandra, för att minimera ditt resande.

Om du föredrar kan vi även arrangera att vår läkare och psykolog kommer till dig och utför dessa delar på plats där du bor. Denna tjänst medför en högre kostnad beroende på din geografiska plats. Kontakta oss direkt här för ett personligt anpassat förslag. Vi gör alltid vårt bästa för att hitta smidiga och trygga sätt att hjälpa dig.

Telefon

0406436322

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar

Hur går det till?

  1. Screening: Ett första möte med en psykolog för att identifiera eventuella ADHD-symtom.
  2. Läkarbesök: En allmän hälsokontroll hos en psykiatriker, inklusive fysiska tester och drog-/alkoholscreening.
  3. Strukturerad intervju: En djupgående intervju med en psykolog som täcker ADHD-symtom och en intervju med närstående för att samla ytterligare information.
  4. WAIS-IV test: Psykologiskt test som bedömer olika kognitiva funktioner. Utredningen avslutas med en återgivning där diagnos och eventuella stödåtgärder presenteras.

Vad kostar en ADHD-utredning i Sundsvall?

Den totala kostnaden för en ADHD-utredning är 30 900 kr. Kostnaden delas in i två delar.

Kostnad för screeningsamtal: 2 400 kr

Utredningen inleds alltid med ett screeningsamtal med en psykolog. Misstänker psykologen att det föreligger en misstanke om diagnos får du möjlighet att gå vidare och genomföra en fullständig utredning.

Kostnad för utredning: 28 500 kr

Kostnaden för själva utredningen är 28 500 kr. Totalbeloppet för båda delarna blir då 30 900 kr. Om du av någon anledning inte vill gå vidare och göra själva utredningen behöver du endast betala för screeningsamtalet.

Betala med faktura eller avbetalning

Vi ger dig möjligheten till flexibel betalning genom vår betalpartner. Du kan betala med kort, swish, faktura eller avbetalning (Räntefritt upp till 12 månader).

Privat vårdval för snabbare utredning

För en snabb och smidig ADHD-utredning i Sundsvall är privata vårdaktörer som Svea KBT ett bättre alternativ. Hos oss undviker du onödigt långa väntetider och får en utredning som är anpassad efter dina specifika behov. Om du föredrar att använda den offentliga vården kan du kontakta din vårdcentral för en remiss till psykiatrisk vård inom Region Västernorrland. Det är viktigt att notera att väntetiderna för en ADHD-utredning inom den offentliga vården kan vara långa, och ibland kan det krävas flera års väntan innan du får genomgå en utredning.

Våra utredningstjänster vi erbjuder i Sundsvall

De utredningstjänster vi erbjuder i Sundsvall är bland annat privat utredning för ADHD, ADD och Autism. Vi gör samtliga utredningar för både vuxna och barn. Vid fastställd diagnos kan vi också hjälpa dig med behandling, terapi och medicinering.

Boka din ADHD-utredning idag

ADHD-utredningen börjar alltid med en kostnadsfri konsultation där vi ger dig praktisk information som kan vara bra att veta inför utredningen. Här får du även möjlighet att ställa eventuella frågor om utredningsprocessen eller annat du funderar över. Boka en konsultation genom att fylla i formuläret nedan.

Om Sundsvall

Sundsvall är en vacker stad belägen vid Norrlandskusten. Med en härlig mix av traditionell och modern arkitektur erbjuder Sundsvall en charmig stadskärna, där besökare kan utforska historiska platser, kulturaktiviteter och vackra naturområden längs med Sundsvallsfjärden.

Delområden i Sundsvall
  • Centrum: Stadens hjärta med affärer, restauranger, kultur och nöjen.
  • Södra Berget: Ett område känt för sitt natursköna läge och populära utflyktsmål som Södra Berget och Gustav Adolfs kyrka.
  • Norra Stadsberget: Ett område med blandad bebyggelse och närhet till naturen, inklusive Stornäset och Norra berget.
  • Skönsberg: Ett bostadsområde med närhet till både stadskärnan och grönområden som Skönsbergsdalen.
  • Alnö: En ö belägen strax utanför Sundsvalls centrum med vacker natur och små samhällen.
Få råd och stöd i Sundsvall
Välkommen att boka gratis konsultation eller screeningsamtal

Boka din gratis konsultation eller screeningsamtal i Sundsvall idag för att starta din ADHD-utredning. Vi på Svea KBT är här för att stödja dig genom hela processen och eventuell behandling. Välkommen att kontakta oss idag!

Måndag08:00 – 20:00
Tisdag08:00 – 20:00
Onsdag08:00 – 20:00
Torsdag08:00 – 20:00
Fredag08:00 – 20:00
Lördag10:00 – 16:00
Söndag10:00 – 16:00
*Öppettider kan påverkas av helgdagar