Viktoria Martell

Leg. Psykolog
GenuinOmsorgsfullPrestigelös

”Jag har gått till Viktoria i 1,5 år och är mer än nöjd. Hon är fantastisk och har hjälpt mig enormt mkt. Hon får mina varmaste rekommendationer!”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Till mig kan man komma för parterapi, föräldrarådgivning och individuella behandlingar. Jag arbetar utifrån manualbaserade metoder, men skräddarsyr även utifrån behov. För mig är det viktigt att klienten upplever en genuin kontakt och känner att det finns möjlighet att påverka behandlingen utifrån egna behov och önskemål. Svåra livssituationer uppstår i olika skeden i livet och jag uppskattar att kunna finnas där oavsett ålder. Jag har även möjlighet att ha med min hund under mina samtal, om så önskas, vilket har visat sig ha god effekt för mina behandlingar.

Mina erfarenheter

Min psykologexamen är från Karolinska institutet med inriktning KBT. Jag har en bred erfarenhet av att behandla barn, ungdomar och vuxna. Jag är van att behandla relationsproblem, aggressivitet, depressioner, låg självkänsla och diverse ångestsyndrom så som prestationsångest. Mina behandlingar utgår från behandlingsmetoderna KBT, DBT och ACT. I mina parbehandlingar utgår jag från IBCT (Integrative Behavioral Couples Therapy). Tidigare har jag arbetat inom psykiatri och primärvård.  

I feel comfortable and I´m used to treating people in Swedish and in English both for individual treatments as well as couple’s therapy.

Viktoria tar emot patienter på vår mottagning i Kungsholmen

Boka tid hos Viktoria Tillbaka till psykologer Mail: viktoria.martell@sveakbt.se