Olivia Erliksson

Leg. Psykolog
InlyssnandeOmsorgsfullÖppen

”Är så himla tacksam för all fantastisk hjälp som jag har fått under det gågna året! Jag tror inte att jag hade kommit såhär långt i min egen process under så pass kort tid utan Olivias hjälp, Stort tack!”

-Tidigare patient

”Oliva är väldigt behaglig, lugn och metodisk och får det att kännas lätt och odramatiskt att vara helt öppen med svåra, obehagliga känslor och oro. Oliva hjälper verkligen till med att bena ut tankar och ge verktyg till något som kan kännas trassligt och svårlöst i stunden. Jag kan verkligen uppmuntra att ta kontakt, och varmt rekommendera Oliva!”

-Tidigare patient

”Olivia har hjälpt mig att förbättra min kommunikation med min syster (vi gick i parterapi) och att öka förståelsen för min systers behov. Och att sätta ord på mina egna behov. Vi har fått verktyg som hjälper oss att reda ut missuppfattningar och fördomar.”

-Tidigare patient

Olivia hjälpte mig att få bort mitt övertänkande, har fått ett helt nytt tankesätt och mår mycket bättre nu.

-Tidigare patient

”Olivia hos Svea KBT Täby är fantastisk. Inlyssnande och väldigt proffsig.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

För mig är det viktigt att vi ringar in just din upplevelse och situation så att behandlingen träffar rätt. I terapin börjar vi med att kartlägga och förstå din situation och därefter gör vi en plan för vilka förändringar vi ska jobba mot och hur vi ska gå tillväga. Det är viktigt för mig att du känner dig delaktig och trygg i terapin. Du är expert på din situation – och jag kan hjälpa dig hitta verktygen för att nå förändring. Ett gott samarbete är A och O för lyckad terapi!

Mina erfarenheter

Jag tog min psykologexamen vid Stockholms universitet med inriktning KBT. Sedan dess har jag jobbat på vårdcentral och är van vid att jobba med bred problematik inom depression och ångest, till exempel social fobi, oro/grubbel, tvångssyndrom, stress och utmattningssyndrom samt sömnbesvär. Relationssvårigheter, låg självkänsla och sorg är också områden där jag gärna stöttar dig. Jag har även jobbat på habiliteringen med barn och unga med neuropsykiatriska funktionsvariationer, till exempel autismspektrumtillstånd och ADHD, och kan bistå med råd och stöd för förbättrad funktion och livskvalitet i vardagen för barn, vuxna och deras föräldrar.

I offer therapy in English and Swedish.

Olivia tar emot patienter på vår mottagning i Linköping.

Boka tid hos Olivia Tillbaka till psykologer Mail: