Matilda Nyman

Leg. Psykolog
DedikeradUtforskandeVarm

Matilda är min psykolog och hon har ändrat mitt liv och mående helt och hållet! Jag upplever att jag känner mig trygg i hennes närvaro. Jag kan vara ärlig med mitt mående, och hon är alltid mycket förstående. Hon är alltid förberedd inför våra träffar för att hjälpa mig att förstå hur jag kan må mycket bättre!

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Som din psykolog värdesätter jag samarbete, öppen kommunikation och att tillsammans skapa en känsla av trygghet, medkänsla och värme. Jag vill att du ska få ut så mycket som möjligt av din terapi och jag hjälper dig att hitta vad som är viktigt för just dig och hur du kan nå dina mål. Genom att anpassa terapin efter dig och dina behov skapar vi förändring som är hållbar. Jag ställer frågor för att hitta roten till problemen, men lyssnar också på vad du behöver då du känner dig själv bäst.

Mina erfarenheter

Jag har min psykologexamen från Uppsala universitet och har sedan dess arbetat med både KBT, Compassionfokuserad terapi (CFT) och ACT, men även med relationer och parterapi. Jag har bred erfarenhet av att behandla psykisk ohälsa och bidra till personlig utveckling och du är välkommen till mig både som barn, ungdom vuxen eller i par. Jag har arbetat med bl a ångest, tvångssyndrom, stress, sömnproblem samt svårigheter med känslohantering. Vidare har jag erfarenhet av arbete med relations- och kommunikationssvårigheter, både i parterapi och individuellt. Därtill har jag arbetat med autism, både utredande och behandlande

I offer therapy in english and Swedish

Matilda tar emot patienter på vår mottagning på Södermalm

Boka tid hos Matilda Tillbaka till psykologer Mail: matilda.nyman@sveakbt.se