Lova Wallseth

Kandidat
JordnäraLyhördNyfiken

Lova är psykologstudent och tar emot patienter till ett reducerat pris. Kostnaden är 390 kr för första samtalet. Nästkommande samtal kostar sedan 590 kr. Alla samtal varar i 60 minuter. Läs mer om terapi med en psykologstudent.

Jag som behandlare

För mig är det viktigt att arbeta med din upplevelse i fokus. Jag tror starkt på att vi människor alltid gör vårt allra bästa för att må bra, men att det kan vara svårt att veta hur och var man kan börja. Våra sinnen och kroppar agerar inte alltid så som vi vill, men det finns ofta en logik i varför vi mår och gör som vi gör. Tillsammans kan vi jobba oss fram till en förståelse för dig och hitta sätt för dig att må bättre.

Som behandlare är jag lugn, jordnära och empatisk. När du kommer till mig kan du komma som du är, utan att behöva göra dig till. Jag kommer att lyssna till dig och jobba utforskande för att vi båda ska förstå. Att gå i terapi ska inte vara något mystiskt, jag förklarar syftet med det vi gör och jobbar för att det ska vara en fin upplevelse att gå i terapi. Vidare är det viktigt för mig att jobba utifrån ett helhetsperspektiv, och integrerar detta i mitt tänk och tillvägagångssätt.

Mina erfarenheter

Jag studerar på psykologprogrammet vid Lunds Universitet och har arbetat på Svea KBT sedan December 2022 där jag även utfört min praktik. Under min tid här har jag arbetat med flera områden, såsom ångest, hälsoångest, självskada, depression och tvångsproblematik samt relationella problem och stödsamtal.

Du kan med fördel också komma till mig utan att veta riktigt var som är problemet, då kan vi tillsammans nysta i vad det kan vara, och sedan se över hur du kan hjälpas på bästa sätt av antingen mig eller en av psykologerna på mottagningen. Främst jobbar jag med KBT men har även erfarenhet av terapiformen psykodynamisk terapi, PDT, och kan erbjuda detta. Jag har även arbetat jobbat mycket med barn bortom psykologverksamhet och kan ta emot klienter i alla åldrar och livsskeden. 

I offer therapy in Swedish and English.

Lova sitter på vår mottagning i Malmö

Boka tid hos Lova Tillbaka till psykologer Mail: lova.wallseth@sveakbt.se