Karin Haase

Leg. Psykolog
EngageradFörståendeTrygg
Jag som psykolog

Jag är flexibel, engagerad och gillar att hjälpa personer i olika åldrar och skeden i livet. Min nyfikenhet och genuina intresse för att förstå mina patienter driver mig att också hjälpa dem på bästa möjliga sätt.
Vi alla kan någon gång hamna i svårigheter som vi känner att vi behöver hjälp att ta oss ur. Jag tycker därför att en av de viktigaste delarna är samarbetet mellan mig och mina patienter för att tillsammans identifiera dessa utmaningar och därefter skapa en förbättring.

Mina erfarenheter

Jag tog min examen vid Göteborgs Universitet, där jag även specialiserade mig på KBT och psykodynamisk terapi. Jag jobbar idag med behandling och utredning av personer i alla olika åldrar, vare sig man är barn, ungdom eller vuxen.
Jag är specialist inom KBT & PDT och kan därför erbjuda en bred och detaljerad behandling som är anpassad efter dig och dina behov.
Att hjälpa personer med bland annat tvångssyndrom, paniksyndrom, social ångest, oro, ätstörningar, relationer, föräldraskap, sorg, depression, stress, utmattningssyndrom, långvarig smärta, låg självkänsla, anknytning, overklighetskänslor samt traumatiska upplevelser är några saker som jag har stor erfarenhet av.

I offer therapy in Swedish and English.

Karin tar emot patienter på vår mottagning i Göteborg.

Boka tid hos Karin Tillbaka till psykologer Mail: