Julia Lidman

Psykolog
InlyssnandeKreativTålmodig

”Julia L var varm, lugn och ingav direkt ett stort förtroende. Hon var konkret i sina råd och det har hjälpt mig att skapa den förändring jag behöver. Hon är fantastisk och jag är jätte glad att jag vågade ta steget och söka hjälp. Kommer återkomma!”

-Tidigare patient

”Julia är en fantastisk och professionell terapeut. Efter första mötet kände jag mig redan mycket bättre.
Jag rekommenderar”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Jag tror att våra problem i vår vardag både beror på erfarenheter och omständigheter. Hos mig får du därför prata om det som är viktigt för dig, både nuvarande problem och tidigare erfarenheter. Första samtalet kommer jag föreslå en plan för hur vi kan jobba mot dina mål. Mitt mål är alltid att din livskvalité ska öka och att du ska få med dig reflektioner, kunskap och verktyg för att det ska hålla över tid.

Jag ser terapin som ett samarbete, där vi tillsammans arbetar utifrån dina behov och önskemål. Vare sig du söker hjälp för psykisk ohälsa, personlig utveckling eller stödsamtal så hjälper jag dig att hantera negativa tankar, känslor och beteenden. Jag arbetar alltid evidensbaserat, vilket innebär att du får ta del av verktyg och strategier som faktiskt fungerar och är beprövade.

Mina erfarenheter

Jag har erfarenhet av att hjälpa många olika människor genom fler olika terapiformer, såsom KBT, PDT, ACT och IBCT. Jag har arbetat med personer som lider av bl. a depression, trauma, ångest, stress, sömnproblem, tvång och andra hämmande psykiska tillstånd. Jag erbjuder individuell terapi för både vuxna och barn, parterapi samt föräldrastöd och vägledningen i svåra familjesituationer.

Jag jobbar på vår psykologmottagning i Södermalm men kan även erbjuda terapisamtal online.
Du är varmt välkommen att boka ett första samtal!

You are more than welcome to me if you speak English!

Boka tid hos Julia Tillbaka till psykologer Mail: julia.lidman@sveakbt.se