Josephine Sorvari

Leg. Psykolog
EngageradInlyssnandeVarm

”Jag rekommenderar starkt Josephine som jobbar för Svea KBT Solna, när du behöver någon riktigt bra på att lyssna, ställa bra frågor och hjälpa dig skapa hållbara och hälsosamma vanor för livet.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Som psykolog är jag lugn, varm och inlyssnande, och fokuserar mycket på att förstå dig och din situation för att sedan på bästa sätt kunna hjälpa dig vidare med dina problemområden. Jag tar emot både barn, ungdomar, vuxna och par och hjälper dig i alla skeden i livet. I terapin utgår jag ifrån effektiva behandlingsmetoder, men anpassar självklart utifrån dina förutsättningar och önskemål. Jag värderar samarbetet oss emellan väldigt högt, och anser att det är viktigt att du ska känna dig trygg att framföra egna tankar, funderingar eller förslag. Jag kan arbeta både stödjande och vägledande, eller med mer målfokuserade behandlingar.

Mina erfarenheter

Jag tog min psykologexamen från Stockholms universitet med inriktning KBT, och har därefter arbetat med personer i alla åldrar och med en stor variation av problemområden. Jag har bl.a. mycket erfarenhet av att arbeta med olika ångesttillstånd såsom paniksyndrom, social ångest, generaliserad ångest såväl som specifika fobier, trauma, stressproblematik, utmattning och depression. Utöver detta har jag erfarenhet av att arbeta med relationssvårigheter, parterapi, familjeterapi, livskriser eller svårare problematik som exempelvis självskada eller PTSD. Jag har även stor erfarenhet av både diagnosticering och behandling av bl a. ADHD och autism, emotionell instabilitet (EIPS) eller bipolär sjukdom.

I offer therapy in Swedish, English and Finnish

Josephine tar emot patienter på vår mottagning i Solna.

Boka tid hos Josephine Tillbaka till psykologer Mail: josephine.sorvari@sveakbt.se