Jakob Hofverberg

Leg. Psykolog
PedagogiskRespektfullVarm

”Min psykolog var Jakob och jag kan verkligen rekommendera honom. Det som också är viktigt för mig var att mötena hölls på engelska utan problem.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Med KBT som grund ser jag det som viktigt att anpassa kontakten och behandlingen i samarbete med dig som klient. Min strävan är att samtalen ska präglas av värme, lyhördhet och trygghet. Mina behandlingar kan inrikta sig mot en specifik problematik såsom oro, sömnbesvär eller social ångest men kan också behandla exempelvis livskriser, sorg eller relationssvårigheter.

Mina erfarenheter

Jag tog min psykologexamen med KBT-inriktning vid Stockholms universitet och har sedan dess främst arbetat med psykologisk behandling. Jag jobbar med människor i alla åldrar och tycker exempelvis det är spännande att möta människor mitt i livet som ser ett behov av förändring eller nyorientering.

Jag har gedigen erfarenhet av att jobba med arbetsrelaterad stress och utbrändhetsproblematik. Jag jobbar även med parrelationer i parterapi och tycker det är spännande att undersöka vilka nycklar som krävs för att exempelvis kommunicera bättre eller se varandra mer. Jag träffar par i alla skeden i livet, där relationen kan vara ny men även när ni varit tillsammans länge och behöver hjälp att hitta tillbaka till varandra eller stöd att ta er vidare från en tuff period.

I offer therapy in English and Swedish

Jakob tar emot patienter på vår psykologmottagning i Vasastan.

Boka tid hos Jakob Tillbaka till psykologer Mail: