Izabella Winstedt

Psykolog
EmpatiskNyfikenVarm
Jag som psykolog

För mig är det viktigt att skapa ett tryggt rum med ett öppet och icke-dömande samtalsklimat. Jag som psykolog är varm, empatisk och nyfiken. Jag vill du ska känna dig hörd och förstådd, samt att vi tillsammans utforskar och hittar ett arbetssätt som passar just dig. 

Mitt mål är att vi hittar ett personligt anpassat upplägg och använder evidensbaserade behandlingar och insatser utifrån vad du vill och önskar arbeta med. Jag tror det är väldigt viktigt att inte tappa bort dina specifika förutsättningar och behov, samt att vara följsam och flexibel i detta. Jag vill möta dig i dina känslor, tankar och upplevelser och hjälpa dig att känna en trygghet inför att möta utmaningar i livet. 

Mina erfarenheter

Jag tog examen från Lunds Universitet och har arbetat med både barn, ungdomar och vuxna inom olika områden. Jag har kompetens och erfarenhet av olika terapiformer såsom KBT, ACT och PDT. Jag arbetar gärna med hur man kan förändra inlärda sätt att tänka, känna och agera för att få ett bättre fungerande, minska ångest, och öka livslusten.

Jag har arbetat med allt ifrån ångestproblematik, depression, ilska och svårigheter i relationer, till ADHD, personlighetssyndrom och missbruk. Jag har tidigare erfarenhet från primärvården, psykiatrin, skolan och rättspsykiatrin. Jag har även arbetat med neuropsykiatrisk utredning av barn och vuxna. 

Till mig är du välkommen för både individuell terapi och parterapi!

I offer therapy in Swedish and English.

Izabella tar emot patienter på vår mottagning i Göteborg

Boka tid hos Izabella Tillbaka till psykologer Mail: