Frida Lindegren

Leg. Psykolog
KreativTryggVarm

”Frida är inkännande och empatisk och utstrålar samtidigt en bra energi som gör en både trygg och motiverad. Bra balans mellan att lyssna och ge information. Man får mycket bra hjälp till självhjälp och samtidigt är det tryggt när hon ger vägledning som känns evidensbaserad. Hon är uppmuntrande och samtidigt bra på att utmana.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Jag utgår ifrån dina behov och omständigheter, styrkor och svagheter, men även lust och intressen för att på bästa sätt hjälpa dig leva det liv du vill leva. Det är viktigt för mig att bygga en känsla av trygghet så att du kan våga prata om det som är svårt. Jag behandlar många typer av problem, allt ifrån svårigheter på jobbet, ångestproblematik, relationsproblem, sexuella dysfunktioner och kriser. Och vare sig det handlar om några samtal och kortare punktinsatser eller längre behandlingar och kontakter så finns jag här. 

Mina erfarenheter

Sedan jag tog examen vid Stockholms Universitet har jag arbetat inom flera olika områden, tex primärvård, organisations- och ledarskapsutveckling, parterapi, specialistbehandling för sexuella dysfunktioner och multimodal gruppbehandling för stress. Jag har god kompetens inom HBTQ+ och kan tryggt möta icke-normativa
relationer och sexualiteter. Jag är utbildad i och har arbetat primärt med KBT, men även ACT och compassionfokuserad terapi.

I offer therapy in English and Swedish.

Frida tar emot patienter på vår mottagning i Hammarby Sjöstad

Boka tid hos Frida Tillbaka till psykologer Mail: frida.lindegren@sveakbt.se