Cecilia Gustafsson

Leg. Psykolog
GenuinInkännandeVarm
Jag som psykolog

Som psykolog är jag varm, nyfiken och någon som man kan lita på, och tillsammans vill jag skapa en varm och genuin atmosfär där du känner dig trygg och sedd. Jag anpassar min metod och tillvägagångssätt efter dina behov oavsett ålder, fas i livet eller bakgrund. Det är viktigt för mig att skapa ett tryggt och varmt samtalsklimat redan från start, där du kan dela dina tankar och känslor utan rädsla att bli dömd eller inte få det stöd du behöver.

På samma sätt som att negativa tankar, känslor och beteenden leder till en negativ spiral som är svår att ta sig ur på egen hand vill jag hjälpa dig att bryta trenden och starta en positiv spiral som kommer hjälpa dig genom hela ditt liv. Jag kommer lyssna och hjälpa dig efter just dina behov. Oavsett om det gäller psykisk ohälsa i olika former eller utmaningarna med det vardagliga som jobb, skola, familj och relationer så kommer jag att vara där med dig.

Mina erfarenheter

Min psykologutbildning på Lunds Universitet och yrkeserfarenhet har gett mig möjligheten att arbeta med och förstå människor i alla åldrar och livsskeden.
För att ge dig den bästa behandlingen så kombinerar jag olika behandlingsmetoder så som KBT, ACT, PDT eller den kombinerade behandlingsformen Unified Protocol.

I offer therapy in Swedish and English.

Cecilia arbetar som psykolog i Malmö

Boka tid hos Cecilia Tillbaka till psykologer Mail: cecilia.gustafsson@sveakbt.se