Björn Häggmark

Leg. Psykolog
EmpatiskGenuinÖppen

”Min psykolog är Björn och ger honom 10/10, har även rekommenderat honom till vänner som börjat gå hos honom. Jag är väldigt anti psykologer men har varit fantastiskt nöjd med Björn.”

-Tidigare patient

Jag som psykolog

Som psykolog vill jag skapa en varm och genuin atmosfär där du känner dig trygg och hörd. För mig är det viktigt att du som kommer till mig får utrymme att beskriva din unika situation så att jag kan anpassa min metod och tillvägagångssätt efter just dig så att du får den bästa tänkbara hjälpen oavsett situation och fas i livet.

På samma sätt som att negativa tankar, känslor och beteenden leder till en negativ spiral som är svår att ta sig ur på egen hand vill jag hjälpa dig att bryta trenden och starta en positiv spiral i ditt liv som kommer hjälpa dig genom hela ditt liv. Jag kommer lyssna och hjälpa dig efter just dina behov. Oavsett om det gäller psykisk ohälsa i olika former eller utmaningarna med det vardagliga som jobb, skola, familj och relationer så kommer jag att vara där med dig.

Mina erfarenheter

Min psykologexamen är från Karolinska Institutet med inriktning mot kognitiv beteendeterapi (KBT). Jag har tidigare arbetat inom både barn- och ungdomspsykiatrin (BUP) och inom primärvården där jag bedrivit såväl KBT-behandling som neuropsykiatrisk utredning (NPF). Hos mig kan du få hjälp oavsett ålder och jag tar emot både barn, unga och vuxna, i alla stadier i livet.

Jag har erfarenhet av att arbeta med en rad olika problemområden, inklusive depression, ångest, självskadebeteende, beroende, sorg, kriser, familjeproblem, anhörigstöd, NPF och parterapi.

I offer therapy in English and Swedish.

Björn tar emot patienter i Vasastan

Boka tid hos Björn Tillbaka till psykologer Mail: