Amanda Bondestam

Leg. Psykolog
KunnigPålitligUppriktig
Jag som psykolog

Som psykolog är jag närvarande och ger mycket av mig själv. Jag strävar efter att få dig att känna dig trygg vid våra möten, så att du snabbt kan komma fram till det som verkligen är viktigt. Jag är varm och inkännande, men även tydlig, rak och ärlig. Att vara öppensinnad och icke-dömande kommer helt naturligt för mig, och jag vill verkligen höra om och utmana det som är svårt så att vi kan jobba tillsammans med det just du behöver.

När jag lägger upp en behandling är det viktigt med delat ansvar och engagemang hos oss båda. Jag ser till att vara tydlig, så att vi kan sätta upp konkreta mål och följa dem. Samtidigt har vi alla olika behov, utmaningar och önskemål. Därför är jag transparent och lyhörd – vi skapar en gemensam förståelse för processen och ett starkt samarbete.

Mina erfarenheter

Min psykologexamen är från Stockholms universitet, med inriktning KBT. Jag är även utbildad inom DBT (dialektisk beteendeterapi), IBCT – parterapi, samt sexologi. Innan jag kom till Svea KBT har jag arbetat inom både psykiatri och primärvård med en stor bredd av olika diagnoser och problem, samt med rehabilitering, spelberoende, krishantering, anhörigstöd, och även organisationsinriktat arbete. Jag hjälper dig gärna med allt ifrån ångest, tvång, eller nedstämdhet till trauma/PTSD eller relationssvårigheter. Jag arbetar även med personlighetsproblemtik som t ex narcissism.

I offer therapy in Swedish and English.

Amanda sitter på vår mottagning i City vid Hötorget

Boka tid hos Amanda Tillbaka till psykologer Mail: amanda.bondestam@sveakbt.se