En perfekt gåva – psykisk hälsa

Presentkort är inte längre tillgängligt för köp online – du kan köpa hos din psykolog

För tillfället erbjuder vi inte köp av presentkort online. Men det är fortfarande möjligt att köpa presentkort direkt av din psykolog. Om du har frågor om presentkort är du välkommen att fråga din psykolog direkt eller ringa vår reception på 08-4494997.

Presentkort

Att ge bort chansen att få må bra, öka livskvalitén eller bara börja ta hand om sig kan var den viktigaste gåvan du kan ge en närstående. Personligt anpassa ett presentkort till någon du tycker om för att ge bort psykisk hälsa till någon som behöver det. Välj summa och personlig hälsning nedan. Välj om du vill ha presentkortet i ett fint mail eller få det postat till dig. Presentkortet är giltigt i 1 år från inköpsdatum på samtliga av våra mottagningar i landet.

Fyll i formuläret nedan, eller ring eller maila oss uppgifterna. Om du har någon fråga eller fundering får du gärna kontakta oss.

Paket

Du kan även välja terapi i form av ett paket. Då får du 11 samtal men betalar enbart för 10. Du kan välja att köpa detta av din psykolog efter ert första samtal om du vill, och då ingår självklart det första samtalet.

presentkort@sveakbt.se

08 449 49 97